Naslovnica Showbiz Estrada

Poznati hrvatski glumci u filmovima studenata VERN'a oduševili publiku

Među gostima u publici našle su se mnoge poznate osobe kao što je Miroslav Ćiro Blažević, gitarist Parnog Valjka Marijan Brkić, redatelj Vinko Brešan i glumac Sven Medvešek.
11. lipnja 2019. u 23:21 0 komentara 112 prikaza
Foto: PROMO
Pogledajte galeriju 1/8

Premijera četiri studentska kratkometražna filma jučer je održana u zagrebačkom kinu Tuškanac, a glavni glumci bili su neki od najboljih hrvatskih glumaca - Goran Grgić, Sven Medvešek, Jadranka Đokić, Iva Mihalić, Slavko Juraga te Nadežda Perišić – Radović.

promo Projekcije studentskih kratkometražnih igranih filmova

Filmovi "F60.3", "Dijagnoza", "Posljednja piletina" i "NZG" filmovi su studenata preddiplomskog studija Filmsko, televizijsko i multimedijsko oblikovanje koji se izvodi na Veleučilištu VERN', snimljeni u sklopu nastave uz mentorstvo. Studenti već od druge godine studija uz mentorsku podršku snimaju kratkometražne igrane filmove i stječu primjenjiva praktična znanja.

Chris Marcich RAVNATELJ HAVC-A Vrijeme je za gradnju filmskog studija, a ako Netflix želi tu poslovati, morat će dati više prostora hrvatskim filmašima

"Studentski filmovi, koji su većinom rezultat rada studenata druge godine FTMO-a pod mentorstvom njihovih predavača, i u kreativnom i u profesionalnom smislu na razini su koja vjerujem potvrđuje izvrsnost samoga studija i opravdanost ovakvog javnog predstavljanja", istaknula je dr. sc. Ozana Ramljak, voditeljica VERN'ovog studija Filmsko, televizijsko i multimedijsko oblikovanje.

29. Animafest Dodjelom nagrada završio Animafest

Riječ je o studiju koji obrazuje i osposobljava stručne kadrove za rad i oblikovanje sadržaja u određenim segmentima kreativnih industrija - film, televizija, multimedijske platforme, kompjutorske igre, koji su utemeljeni na kreativnim audiovizualnim, multimedijskim i transmedijskim praksama.

premijera za dva dana u cinestaru U Večernjakovu filmu igraju Goran Bogdan i Marijana Mikulić

Među gostima u punoj kino dvorani pljeskom su mlade podržali mnogi filmski autori, ali i poznate osobe kao Miroslav Ćiro Blažević, gitarist Parnog Valjka Marijan Brkić, redatelj Vinko Brešan, glumci Sven Medvešek, Slavko Juraga, Goran Grgić te mnogi drugi.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.