Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno

Poznati glumac suočio se s teškom dijagnozom: Kada bih se pogledao u ogledalo prizor nije bio lijep

Foto: Instagram
1/5
20.10.2023.
u 08:00

Sam Neill (76) otkrio je kako je njegova bolest u remisiji, ali prisjetio se i razdoblja u kojem mu nije bilo lako

Glumac Sam Neill (76), poznat publici po ulogama u "Jurskom parku", "Peaky Blindersima", "Tudori" te brojnim drugim, otvoreno je progovorio o zdravstvenim problemima te teškoj dijagnozi s kojom se suočio ove godine.  Naime, dijagnosticiran mu je angioimunoblastični T-stanični limfom, rijedak oblik ne-Hodgkinovog limfoma, a glumac je u razgovoru za Australina Story otkrio kako je oko godinu dana u remisiji te se ne boji smrti. 

- Znam da imam rak, ali to me zapravo ne zanima - izjavio je glumac u intervju i dodao kako se ne bavi istraživanjem svoje bolesti te se prepustio u stručne ruke liječnika.  - To je izvan moje kontrole. Spreman sam za smrt i ni izdaleka se ne bojim smrti. Počeo sam sagledavati svoj život i shvatiti koliko sam neizmjerno zahvalan za toliko toga - rekao je Sam. Kada je saznao za dijagnozu nije mu bilo svejedno i razmišljao je o tome kako bi trebao ostaviti pismo svojoj djeci u slučaju da umre.

 

- Nisam znao koliko ću dugo moći živjeti. Pa sam pomislio da bih vjerojatno trebao nešto napisati svojoj djeci i unucima jer možda neću više biti ovdje za nekoliko mjeseci. Bilo bi dobro da imaju nešto moje, kao i neke stvari koje sam napravio. Mislio sam da gubim utrku s vremenom - iskreno je priznao u intervju. Kada je saznao za dijagnozu bio je podvrgnut kemoterapiji, ali ubrzo mu je promijenjen plan liječenja i zatim je uzimao eksperimentalni lijek protiv raka.

GALERIJA Goran je Tatjanu prvi put vidio na naslovnici časopisa, zajedno su bili 17 godina

1/30

- Prošle godine imao sam teških trenutaka u kojim sam bio usamljen i kada bi se pogledao u ogledalo nisam vidio lijep prizor - iskreno je rekao Neill. Nakon intervjua javio se i svojim zabrinutim obožavateljima na društvenim mrežama i umirio ih je s novom objavom u kojoj je dao do znanja da je bolest u remisiji i da se osjeća dobro. 

- Dosadit ću vam do smrti s još puno posla -  rekao je obožavateljima Neill koji je u svojim memoarima "Jesam li ti ovo ikada rekao?" objavljenima u ožujku prvi put progovorio o svojoj bolesti. Neill sada prima infuzije svaka dva tjedna i to će činiti do kraja života ili dok lijek ne prestane djelovati. 

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: Za njih je zrela žena sveti gral

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije