Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL Nastavlja se niz emisija sa zvijezdama

Poznati će u ožujku pjevati, a kasnije i klizati

22.12.2008.
u 17:30

Tek nakon što je završio najgledaniji HTV-ov šou “Ples sa zvijezdama”, iz televizijske kuće stižu vijesti da je u pripremi i nova sezona emisije “Zvijezde pjevaju”, koja će se na ekranima pojaviti u ožujku sljedeće godine.

Stižu zvijezde i pjevači
Hoće li HTV u šou koji je proslavio voditeljicu Lamiju Alečković, ali i glumca Nikšu Kušelja, pobjednike prvih sezona, uvesti neke novosti?, pitali smo urednika kontakt-programa Marija Sedmaka.

– Nastavit ćemo po starom. Sastat će se uži dio ekipe i razgovarat ćemo o pjevačima i zvijezdama. Mogu vam reći da ćemo birati aktualne zvijezde koje su prihvatljive, prepoznatljive i iza sebe imaju neko djelo. Ne smiju biti samo lica iz žutog tiska – otkriva Mario Sedmak koje kvalitete traže od lica koja će nastupiti u velikom šou.

Tko će ući u uži izbor najnovije sezone emisije “Zvijezde pjevaju” još se ne zna. Poznati na ledu

– Nismo još razmišljali o tome! – priznaje Sedmak dodajući da će nakon treće sezone “pjevanja”, kada HTV-u istječe licencija za ta dva šoua, čelnici TV kuće ozbiljno razmisliti o otkupljivanju i treće BBC-ove uspješnice – “Strictly Ice Dancing”, kod nas prevedene kao “Klizanje sa zvijezdama”.

– Dugo razmišljamo o tom novom izazovu koji ćemo preuzeti. No, ne u bliskoj budućnosti! – kaže Mario Sedmak.

Dođe li na prvi program HTV-a, “skliska” verzija “Plesa sa zvijezdama”, sudeći prema onome što postoji na BBC-u, izgledala bi poput natjecanja u klizanju. Odabrani i hrabri amateri prije prvog nastupa vježbali bi oko četiri tjedna ne bi li se na ledu, pred žirijem, održali tek 90 sekundi.

Jedini problem moglo bi biti pronalaženje dovoljno zvijezda koje znaju klizati!


Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije