Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARENA LJUBAVI U ARENA CENTRU

Poznate osobe u humanitarnoj akciji za udrugu "Down 21"!

Damir Kedžo
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
09.02.2018.
u 10:40

U organizaciji Večernjeg lista i Arena Centra, a zahvaljujući Intersparu, naši će vam celebrityji pod maskama ponuditi najfinije pokladne krafne koje

U mjesecu ljubavi i karnevala, pozivamo vas da 10. veljače u 17 sati dođete u Arena Centar na humanitarnu akciju "Celebrity pod maskama".

Družite se s našim poznatim licima, pjevačima Damirom Kedžom i Jelenom Žnidarić Zsa Zsom, tamburaškim sastavom Begini, bendom Pravila igre, reperom i radijskim voditeljem Filom Tilenom, glumcem Lujom Kunčevićem, TV voditeljicom Karmelom Vukov Colić, modnim dizajnerom Ivanom Aldukom, modnim dvojcem ELFS Aleksandrom Šekuljicom i Ivanom Tandarićem igračima Rukometnog kluba Prvo Plinarsko Društvo Zagreb Davidom Miklavčićem, Tinom Lučinom, Josipom Erešom i Ivanom Vekićem te mnogim drugima.

U organizaciji Večernjeg lista i Arena Centra, a zahvaljujući Intersparu, naši će vam celebrityji pod maskama ponuditi najfinije pokladne krafne koje, uz prigodnu novčanu donaciju, možete degustirati u posebnom kutku "Arena ljubavi" pozicioniranom na Trgu Dalmacija. Idealan uvod u humanitarnu akciju napravit će dječji zbor „Zagrebački anđeli“ koji će svojim pjevačkim vještinama i iskrenošću pretočenom u proživljavanje glazbe zagrijati srca posjetitelja Arena Centra.

Kroz humanitarni program vodit će nas popularna stand-up komičarka Andrea Andrassy, a poznatima će se pridružiti i članovi udruge "Down 21", za čiji se rad prikupljaju sredstva. Udrugu su 2014. godine osnovali roditelji koji za svoju djecu nastoje organizirati što više sadržaja i aktivnosti kako bi se zajednički družili i udruženim snagama izborili priliku da pokažu svoje sposobnosti, da i zajednica prepozna potencijal koji ovi mladi ljudi imaju, bez diskriminacije zbog njihovih ograničenja. Njihova srca su puna ljubavi i ljubav i zaslužuju.

Posjetite Arena Centar 10. veljače, pružite ljubav i doživite ljubav!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije