Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan žena uz ružičaste koktele

Poznate dame uživale uz program Cham Cham Pink Ladies Afternoon

Program Cham Cham Pink Ladies Afternoon
Foto: PR FOTO
1/9
10.03.2016.
u 12:29

Novo izdanje programa Cham Cham Pink Ladies Afternoon okupilo je uglavnom ženske posjetiteljice među kojima se posebno istaknula naša uspješna manekenka Kristina Šalinović koja je predstavila svoju novu, crnu boju kose.

Kako najbolje obilježiti praznik žena nego s prijateljicama, uz ružičaste koktele i ugodnu glazbu. Znaju to i brojne dame koje su bile na novom izdanju programa Cham Cham Pink Ladies Afternoon, a koje je održano u srijedu, u zagrebačkoj kavani Johann Franck.

Brojne uzvanice opustile su se uz specijalne koktele napravljene od šampanjca te Chambord likera, dok su za njih, kao i na svakom izdanju ovog sad već tradicionalnog afterwork programa, glazbu birale DJ-ice Zelda i Ela.

Među uzvanicama koji su odlučili začiniti svoj radni tjedan našli su se i glumci Jelena Perčin, Nera Stipičević i Antonio Franić te jedna od naših najpoznatijih manekenki Kristina Šalinović koja je na Cham Chamu predstavila i svoju novu boju kose. 

Naime, iako je donedavno imala ružičastu kosu, sad se opet odlučila na promjenu pa je postala - crnka.

Sljedeći susret pod sloganom Pink Up Your Wednesday zakazan je za travanj, kad će uzvanike u Johannu Francku opet dočekati Cham Cham kokteli, ugodna glazba i još pokoje proljetno iznenađenje.

>> Damir Kedžo Rijeci poklonio najljepši koncertni poklon za Dan žena!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije