Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIVA SMRT

Poznata regionalna influencerica pronađena mrtva, od nje se oprostio bivši dečko

Maja Mia Janeska
Foto: Instagram
1/7
06.12.2022.
u 07:45

Maja Mia Janeska rodom je iz Ohrida, a zadnjih 10 godina živi u Južnoafričkoj republici. Janeska je bila u vezi s cigaretnim tajkunom Kyleom Phillipsom, a on je navodno prvi pronašao njezino tijelo. Izvijestili su i da je Phillipsova bivša supruga Tracy rekla da je shrvan tragedijom

Popularna vizažistica i influencerica Maja Mia Janeska (39), podrijetlom iz Ohrida, pronađena je mrtva u Južnoafričkoj Republici. Kako prenosi MSN.com, Janeska je upucana u glavu, a posljednjih tjedana strahovala je za svoj život. Inače, Janesku na Instagramu prati 1,2 milijuna ljudi. 

Policija je primila dojavu o osobi koja se navodno ubila u Bassonia Estateu. Dolaskom na navedenu adresu policija je u spavaćoj sobi zatekla žensku osobu s prostrijelnom ranom glave. Pokraj nje je bilo vatreno oružje. Medicinska pomoć je konstatirala smrt žene. Janeska je bila u vezi s cigaretnim tajkunom Kyleom Phillipsom, a on je navodno prvi pronašao njezino tijelo.
Izvijestili su i da je Phillipsova bivša supruga Tracy rekla da je shrvan tragedijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maya Mia (@maya_mia_y)

Vijest o Janeskinoj smrti objavio je njezin bivši dečko Ommy Dimpoz s kojim je hodala 2020. godine. Dimpoz se oglasio na svojim društvenim mrežama gdje je objavio nekoliko zajedničkih fotografija s Majom i napisao:

- Počivaj u miru ljubavi moja.

Foto: Instagram

Maja je bila u vezi i s tanzanijskim komičarem Idrisom Sultanom, koji je također objavio vijest o smrti na svojim računima na društvenim mrežama. Od nje se opraštaju i njeni najmiliji putem društvenih mreža, na kojima se iznosi niz informacija i pretpostavki o tome što se Janeski dogodilo. Za sada nije poznat uzrok smrti, iako postoje razna nagađanja.

Maja je rođena u Sjevernoj Makedoniji, ali je više od desetljeća živjela u Tanzaniji. Izvještaji kažu da je prije smrti živjela u Južnoj Africi.

Maja Mia nedavno je bila u središtu pozornosti javnosti u Sjevernoj Makedoniji nakon što su fotografije s njom objavili aktualni političari, među kojima su ministar vanjskih poslova Bujar Osmani i bivši ministar zdravstva Venko Filipče.

U objavama koje je također podijelila navela je kako se raduje produbljivanju suradnje između svoje dvije domovine, Sjeverne Makedonije i Južne Afrike, piše Večer.

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

AN
AntePortas9
08:41 06.12.2022.

Dajte napokon definirajte tu regiju.

DU
Deleted user
08:40 06.12.2022.

Internet je omogućio laku zaradu za one što znaju kako se to radi. Influenceri su iskoristili do kraja tu mogućnost i stekli pratitelje, curi novac na račun...... Višak vremena provodi se u razbibrizi. Sklonost lakšem načinu prelijeva se i u privatni život, pa se samoreklamiraju i dolaze u dodir s problematičnim ljudima. Neki od njih posjeduju šarm i osvoje influencericu, međutim enigma je kako u osnovi inteligentne mlade dame dozvole sebi da pod utjecajem takvih osoba utonu u taj polusvijet toliko da ne mogu više van. Kad se osvijeste, kasno je. Bilo bi poželjno da neka influencerica napravi prilog o tome, da se barem pokuša usmjeriti mladu generaciju da ne pravi iste fatalne greške.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije