Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa

Poznata pjevačica u Hrvatsku stigla s Ecclestoneom: Vrišti ako želiš brže!

Foto: Instagram
1/6
20.08.2019.
u 15:05

Geri Halliwell u Dubrovnik je stigla prošli tjedan u društvu supruga te Bernieja Ecclestonea i njegove supruge.

Bivša članica nekada popularne ženske skupine Spice Girls Geri Halliwell prošli tjedan stigla je u Dubrovnik zajedno sa  suprugom Christianom Hornerom.

U Hrvatsku su stigli u društvu Bernieja Ecclestonea i njegove supruge Fabiane Flosi. Kako je bivši šef Formule 1 stalni gost na našoj obali pokazao je Geri i Christianu, koji je šef Red Bullovog F1 tima, sve znamenitosti Dubrovnika, a Geri se i na svom Instagramu pohvalila kako uživa.

Pjevačica je na svom Instagramu objavila snimku na kojoj vozi jet ski uz našu obalu i napisala je: Vrišti ako želiš brže. 

Geri je Spice Girls napustila 1998. godine, a kao i ostale članice i ona je od prodaje albuma i turneja koje je odradila s bendom, zaradila milijune. 

Komentara 3

SL
slovenacna2
15:47 20.08.2019.

a što je sa onih 300m od obale? Nista. Nitko kriv u Hrvatskoj. Mali nije znao, slomio se, ali jos ne znamo njegovo ime. I uzeo mladi zivot, koji je imao sve pred sobom. Ali kad je u pitanju Geri, onda ona moze i 40m od obale.

HO
horton
16:29 20.08.2019.

Za novinara i druge neupućene - to je napisala jer joj se jedna pjesma tako zove.

MO
moroder
15:14 20.08.2019.

Papa se u Nautici ... ima se ,a ? :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije