Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGOVORILI SE NA TWITTERU

Poznata hip-hop grupa i Londonski simfonijski orkestar rekreirat će šalu iz 'Simpsona'

Foto: Screenshot
1/2
28.04.2017.
u 12:50

U toj epizodi orkestar je svirao poznatu pjesmu Cypress Hilla "Insane In The Brain", a to će se po svemu sudeći dogoditi i u stvarnom životu.

Londonski simfonijski orkestar pristao je udružiti snage s legendarnom hip-hop skupinom Cypress Hill, kako bi zajedno rekreirali šalu iz epizode Simpsona staru 21-u godinu.

U toj epizodi orkestar je svirao poznatu pjesmu Cypress Hilla "Insane In The Brain", a to će se po svemu sudeći dogoditi i u stvarnom životu.

Inače, u epizodi je Homer putovao na izmišljeni festival Hullabalooza. Prije koncerta menadžer je pitao okupljene bendove je li itko od njih naručio simfonijski orkestar.

- Je li itko od vas zvao Londonski simfonijski orkestar, vjerojatno dok je bio napušen? Cypress Hill, gledam prema vama - kazao je menadžer. Članovi grupe tada su pitali orkestar znaju li "Insane In the Brain", a oni su odgovorili kako "većinom znaju klasičnu glazbu, no da mogu pokušati".

 

Grupa je na svom Twitter profilu podsjetila na ovu epizodu, no vjerojatno se nisu ni nadali kako će im se javiti i Londonski simfonijski orkestar.

- Idemo nešto stvarno napraviti - napisali su momci iz Cypress Hilla, i dobili oduševljeno "DA" od orkestra, uz dodatak kako bi bilo divno nešto raditi s njima.

 

Izgleda da su se stvari zakotrljale, te da bi nakon dogovora s vodstvom orkestra zaista moglo i doći do suradnje.

Valja podsjetiti i kako će "Insane In The Brain", ali druge najveće hitove Cypress Hilla moći čuti i hrvatska publika, budući da će Cypress Hill kao dio supergrupe Prophets Of Rage nastupiti 26. lipnja na Šalati.

>>Homer je ipak prevario Marge pa se razvode

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije