Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iluzija ili poremećaj?

Lijepa glumica iznenadila: Ovako tanak struk nismo odavno vidjeli

keira knightley
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
04.03.2014.
u 18:45

Keira Knightley odjenula je haljinu koja je njen ionako vitak struk učinila toliko tankim, da su se mnogi pitali je li riječ samo o optičkoj iluziji

Nikada nije imala problema sa prekomjernom težinom i često je na listi najbolje odjevenih žena. No, glumica Keira Knightley ovog je puta zbog nečeg drugog privukla pažnju na Chanelovoj reviji na Pariškom tjednu mode.

Lijepa glumica za tu prigodu odabrala je haljinu koju je, naravno, dizajnirao Karl Lagerfeld, koja je njen ionako vitak struk učinila toliko tankim, da su se mnogi pitali je li riječ samo o optičkoj iluziji.

Keirina haljina sastojala se od bijelog gornjeg dijela i suknje, koju je napola "dijelio" crni dio, te je stvorena iluzija vrlo, vrlo tankog struka.

Glumica je haljinu upotpunila malom Chanel torbicom i zlatnim štiklama.

Keira je javno progovorila o obiteljskoj borbi s anoreksijom, nakon što su je počeli uzrujavati napisi kako ima poremećaj prehrane.

- Imam mnogo iskustva s anoreksijom jer su od nje bolovale moja baka i prabaka, ali mnogo mojih školskih prijateljica i prijatelja. Nisam nikada imala problema s tom bolešću, ali ne smije se uzeti zdravo za gotovo. Mene sama pomisao na dijetu tjera da još više poželim čips i sladoled, a jedina tjelovježba je ona kada palim televizor - ispričala je 28-godišnja glumica.

>>Keira Knightley: Ravna sam kao daska, moje grudi nitko ne gleda!

Foto: Hendrik Ballhausen/DPA/Pixsell

Komentara 2

IM
Immanuell
09:02 05.03.2014.

U pitanju je dijelom optička iluzija zbog širokog ruba gornjeg dijela i jednako tako dizajniranog gornjeg ruba suknje, tako da struk izgleda previše tanak. Inače, ženska je malo premršava, 3 ili 4 kile više ne bi bile naodmet.....

LI
liliZG
09:51 05.03.2014.

anoreksija, ...obiteljska anamneza je važna stvar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije