Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Depresija

Poznata glumica o psihičkim problemima: Nisam bila u stanju danima izaći iz kuće

Gillian Anderson
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
14.03.2017.
u 09:04

Gillian Anderson od tinejdžerskih dana bori se s nedostatkom samopouzdanja i disleksijom, a imala je i problema s pamćenjem

Glumica Gillian Anderson, koja je slavu stekla zahvaljujući ulozi agentice Dane Scully u seriji "Dosje X", otvoreno je progovorila o svojim psihičkim problemima s kojima se bori od tinejdžerske dobi. 

Promovirajući knjigu “We: A Manifesto For Women Everywhere”, u kojoj je jedna od autorica, 48-godišnja glumica u The Guardianu otvoreno je govorila o svojim psihičkim problemima.

– Bilo je mnogo razdoblja u kojima danima nisam bila u stanju izaći iz kuće – rekla je i dodala:

– Takva stanja izazivaju nedostatak samopouzdanja i zato se ljudi povlače u sebe i postaju depresivni. 

Glumica vjeruje kako je zbog disleksije djelomično izgubila samopouzdanje u tinejdžerskoj dobi i zato se povlačila u sebi, a imala je i problema s pamćenjem. 

– Strah se nalazi iza svakog ugla, od straha od budućnosti do straha od onoga što bi se moglo dogoditi. I tada možete sjesti i plakati nad  svim tim činjenicama ili možemo nešto poduzeti – kaže Anderson.

>>Ta žena mi je puno značila, a našu tajnu odnijela je u grob

>>Mulder dobio zvijezdu na Šetalištu slavnih​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije