Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO JE

Poznat datum premijere filmskog nastavka kultnog 'Breaking Bada'

Breaking Bad
Foto: AMC/Promo
1/2
26.08.2019.
u 23:34

Film "El Camino" pratit će Jesseja Pinkmana nakon bijega od supremacista, a osim njega pojavit će se i drugi poznati likovi. Tako u objavljenom teaseru vidimo Jessejevog prijatelja Skinny Petea (Charles Baker) kako u policijskoj sobi za ispitivanje govori o prijatelju.

Milijune obožavatelja ovog je vikenda oduševila vijest kako  jedna od najpopularnijih serija ovog stoljeća, kultni "Breaking Bad", dobiva svoj službeni filmski nastavak. O filmu se šuškalo posljednjih mjeseci, a prije nekoliko dana dobili smo i službenu potvrdu da je snimljen, i to od Boba Odenkirka, jednog od protagonista "Breaking Bada", koji uspješno glumi i u nastavku serije - "Nazovi Saula".

- Ne znam što ljudi znaju, a što ne znaju. Teško mi je vjerovati da ne znate da se ovo snimalo. Napravili su. Znate što mislim? Kako je to tajna? Ali je. Napravili su genijalan posao čuvajući tu tajnu - kazao je Odenikirk za američke medije. Film naziva  "El Camino: A Breaking Bad Movie" izaći će na Netflixu 11. listopada, a odmah nakon toga emitirat će ga i AMC.

Podsjetimo, Jesse Pinkman (Aaron Paul) na kraju finalne epizode "Breaking Bada" pobjegao je iz stožera bijelih supremacista u automobilu Chevrolet El Camino. Waltera Whitea (Bryan Cranston) posljednji smo put vidjeli na samrti trenutak prije nego će policija doći u njegov laboratorij. 

Film "El Camino" pratit će Jesseja Pinkmana nakon bijega od supremacista, a osim njega pojavit će se i drugi poznati likovi. Tako u objavljenom teaseru vidimo Jessejevog prijatelja Skinny Petea (Charles Baker) kako u policijskoj sobi za ispitivanje govori: 

- Ne znam što bih ti rekao. Rekao sam već petsto puta, nemam pojma gdje je. Ne znam ni gdje je krenuo. Sjeverno, južno, zapadno, istočno, u Meksiko, na Mjesec. Nemam pojma. 

Gdje je pobjegao Jesse i hoćemo li možda u filmu vidjeti i Waltera Whitea saznat ćemo za mjesec i pol. Film je napisao i režirao nitko drugi nego Vince Gilligan, autor serije "Breaking Bad". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije