Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVI VIDEO

Požeški tamburaši Zlatna dolina predstavilo 'Slavonku'

tamburaši zlatna dolina
screenshot/youtube
08.08.2015.
u 16:36

Najvećim dijelom spot je snimljen u ambijentu restorana „Zlatnog luga“, poznatom iz video spotova i programa Poljoprivredne televizije

Poznati požeški tamburaški sastav „Zlatna dolina“ predstavit će se 5. rujna na festivalu „Zlatne žice Slavonije“ u sklopu ovogodišnjeg Aurea festa novom pjesmom pod nazivom „Slavonka“. Autori pjesme nisu iz ovog kraja jer je tekst za nju napisao Nedo Zuban, a glazbu Slavomnir Cvija. Aranžman je djelo Požežanina Dominika Škrabala.

Pet vrsnih tamburaša okupilo se u objektima prenoćišta „Zlatni lug“ u Donjim Emovcima gdje su snimili video-spot za pjesmu „Slavonka“. Posao je odradila ekipa Poljoprivredne TV (snimatelji Matej Pavelić i Krunoslav Krmpotić, urednik Ivan Ril), koja ovih dana snima više spotova za Aurea fest. Idućeg tjedna slijedi montaža spota nakon čega će biti upućen televizijskim stanicama radi emitiranja u njihovim programima.

Najvećim dijelom spot je snimljen u ambijentu restorana „Zlatnog luga“, poznatom iz video spotova i programa Poljoprivredne televizije jer se tu snima tamburaška emisija TV Superton. 

>> 'Sedam dana,sedam noći' uz pjesmu, ples, vino i tambure

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije