Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljeni kao n a početku

Povjerenje je tajna našeg 19 godina dugog braka

Zagreb, 7. rujna 2016. - Milan Strljic i supruga Dasa. Photo: Robert Gaspert
Foto: Robert Gaspert
23.09.2016.
u 12:00

Milan štrljić, glumac "Zlatnih dvora" svaki slobodan trenutak provodi sa suprugom Dašom koja je njegov oslonac i daje mu mir.

Kad bih mogao ponovno odabrati, opet bih bio glumac. Proživio sam svašta, puno kriza, ali nema glumca koji ih nije imao. Bilo je pogrešaka, loših uloga, ali svih tih godina upoznavao sam sebe. Nikada nisam požalio – izjavio je jednom prilikom Milan Štrljić, glumac kojeg trenutačno gledamo u dramskoj seriji “Zlatni dvori” na Novoj TV u ulozi imućnog poduzetnika Vinka Begovca.

Njegovu suprugu Irenu u seriji glumi Ecija Ojdanić, dok je ta uloga u stvarnosti pripala fizioterapeutkinji Daši s kojom ima 18-godišnjeg sina Franu. Upravo s njom 64-godišnjak najradije provodi slobodno vrijeme, a premda su u braku već 19 godina, ne kriju da se vole kao prvog dana. Bez nje, kazao je jednom Milan, ne bi ništa mogao jer ona mu je oslonac i daje mu mir. Tako je fotograf ovjekovječio njihovu šetnju gradom tijekom koje su se supružnici nježno držali za ruke.

– U Zagrebu supruga i ja najviše uživamo u obilasku slikovitih, prekrasnih ulica – rekao je za Story Milan Štrljić te dodao da su ljetos uživali u Splitu i okolici. Također, otkrio je što je tajna njihova gotovo dva desetljeća dugog i sretnog braka.

– Najvažniji su povjerenje i srce! Što se tiče lika koji glumi u “Zlatnim dvorima”, za Story je glumac otkrio:

– Lik Begovca još je u fazi rađanja jer moramo snimiti još puno epizoda.

>>Jelena Veljača i Dražen Čuček: Naša Lena zaradila je prvi honorar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije