Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj naklapanjima

Potvrdili na Facebooku: Mia Kovačić i Šalković zajedno

par
Facebook
25.07.2013.
u 08:05

Par je vezu započeo prije mjesec dana, a trenutačno uživaju na Zrću, gdje Šalković radi kao PR kluba Noa

Nakon nagađanja kako su voditeljica Mia Kovačić i pisac Hrvoje Šalković u vezi, posljednjih mjesec dana, popularni Shale sam je stao na kraj naklapanjima.

Na svom je Facebook-računu objavio fotografiju na kojoj su on i lijepa voditeljica zagrljeni s potpisom: "Umjesto maturske slike u izlogu. Sada malo prašine, portali, komentari, dobri, zlobni, pokoji dušebrižnik....A za dva dana blaženi zaborav i povratak u mirnu rutinu. Mislim, ok, kužim zbog curke, ali ne'š ti lijevog pisca".

Novopečeni par odmara se na Zrću, gdje Šalković radi kao PR kluba Noa. Otkad su započeli vezu, par gotovo svaki slobodan trenutak provodi zajedno.

>>Mia Kovačić i Ivor Vucelić prekinuli dugogodišnju vezu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije