Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadovoljna je

Potrošila je pola milijuna kuna na estetske korekcije, no reality zvijezda najponosnija je na ovaj dio tijela

Foto: Instagram
1/5
03.09.2020.
u 18:05

Kaže da joj se sviđa što izgleda kao plastična lutka, te često dijeli fotografije na kojima je oskudno odjevena na svojim profilima na društvenim mrežama.

Medicinska sestra iz Australije, Tara Jayne McConachy na plastične operacije potrošila je više od pola milijuna kuna. Tara se ne obazire na kritike, te brani svoju ekstremnu transformaciju.

Kaže da joj se sviđa što izgleda kao plastična lutka, te često dijeli fotografije na kojima je oskudno odjevena na svojim profilima na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram screenshot

Ova 31-godišnjakinja pet puta je povećavala grudi, operirala je nos, a ugradila je implantate u stražnjicu. Isto tako je redovito odlazi po nove mililitre filera. 

Australka je najponosnija na izgled svojih usana, a tvrdi da ni sama ne zna koliko mililitara filera već ima u njima.
Iako ima fanove koji su je prozvali glamuroznom lutkom, mnogi smatraju da je njezin izgled zastrašujuć, no ona se ne zamara negativnim komentarima. Sudjelovala je i u realityju Botched, no kazala je da je na sebi već puno toga promijenila otkada se pojavila u tom showu. 

1/3

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar GeniKameni
GeniKameni
19:08 03.09.2020.

"..mnogi smatraju da je njezin izgled zastrašujući..." Pridruzujem se...

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
18:56 03.09.2020.

Za polje, plasit vrane

DA
Daniel05041986
19:33 03.09.2020.

Čudovište iz močvare je miss svemira za nju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije