Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrijte čari 360° video spota!

Poslušajte, pogledajte i besplatno skinite Elemental u novom ruhu: Tijelo pamti ft. Filip Motovunski

Elemental
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
03.08.2016.
u 18:59

Oduševljene reakcije publike moći ćete pogledati u spotu koji je sniman 360 kamerom – što znači da je spot interaktivan i da atmosferu iz Zadra možete pogledati iz svakog kuta, pomicanje kursora po ekranu, ili pomicanjem mobitela lijevo-desno

Prije otprilike mjesec dana imali smo prilike čuti sjajni Elementalov novi singl 'Tijelo pamti' koji izvrsno kotira na svim regionalnim top-ljestvicama.

S obzirom kako Elemental nikada ne miruje, odlučuili su u ovim vrućim ljetnima danima iznenaditi slušatelje remixom aktualnog singla.

Za produkciju su odabrali Filipa Motovunskog koji je napravio nevjerojatan drum'n'bass remix pjesme i odvukao fanove Elementala na plesni podij.

Filip Motovunski se do danas profilirao u najprepoznatljivijeg domaćeg drum’n’bass producenta i DJ-a. Do sada iza sebe ima preko 500 klupskih i festivalskih nastupa po Hrvatskoj i inozemstvu, a nedavno je izdao prvi prvi dugosvirajući album pod nazivom Ten Years Making Beats, povodom prvog desetljeća rada, u formatu duplog CD-a.

Novi remix “Tijelo pamti” prati i video spot koji je ekipa snimila tijekom koncerta u Zadru, gdje je remix premijerno pušten. Oduševljene reakcije publike moći ćete pogledati u spotu koji je sniman 360 kamerom – što znači da je spot interaktivan i da atmosferu iz Zadra možete pogledati iz svakog kuta, pomicanje kursora po ekranu, ili pomicanjem mobitela lijevo-desno. 

Novu pjesmu “Tijelo pamti” Filip Motovunski Remix možete besplatno preuzeti na službenoj web stranici Elementala! (Napomena: desnim klikom miša odaberite opciju “Save as”)
http://bit.ly/Elemental_Tijelo_Pamti_Remix

>> Dobitnici Porina za pjesmu godine imaju novu pjesmu! Poslušajte!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije