Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjesma smiješnog hoda

Poslušajte: Nakon 'tisuću godina' Monty Pythonovci objavili novu pjesmu

monty python
Foto: Youtube (screenshot)
1/3
07.04.2014.
u 13:15

Grupa britanskih komičara novom je pjesmom nakon 15 godina najavila svoj posljednji zajednički nastup

Kako je napisao Pythonovac Eric Idle, ovo je "prvi novi materijal grupe Monty Python nakon tisuću godina".

Zapravo, nova pjesma "The Silly Walks Song" prvi je autorski materijal koji je grupa britanskih komičara objavila nakon 15 godina da bi proslavila i najavila svoj posljednji nastup u londonskoj O2 Areni zakazan za 20. srpanj.

Vjerojatno će to biti i posljednji zajednički nastup, a svjetska turneja otpada jer, kako su rekli, individualne obveze prema drugim projektima u iduće tri godine u tome ih sprečavaju.

Iako su bili najavili tek jedan nastup, ulaznice su planule u 43.5 sekundi te su dodali još devet nastupa. Iduća četiri nastupa rasprodana su u sat vremena.

>>Monty Python ponovno zajedno nakon 30 godina!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije