Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
From Bosnia

Poslušajte kako zvuči balkanska Adele!

Šejla Grgić
Foto: Youtube Screenshot
1/2
10.12.2015.
u 10:34

Talentirana Bosanka obradila je veliki hit britanske zvijezde Adele

Šejla Grgić, umjetničkog imena Sheyla, skrenula je pažnju vlastitom izvedbom poznate Adeline pjesme 'Hello'. 

Studentica završne godine na Muzičkoj akademiji u Sarajevu, odmalena je voljela glazbu, a kontakt s klavirom imala je već sa sedam godina.

Pobijedila je i na natjecanjima "Djeca pjevaju hitove" i "Zlatni glas Sanskog Mosta".

Svoju ljubav prema pjevanju dijeli i putem YouTube kanala, na kojem objavljuje vlastite verzije velikih svjetskih hitova.

Poslušajte njenu izvedbu pjesme 'Hello'

 

S Romanom Kuduzovićem pokrenula je "Vox Meduza Studio", a nakon toga i Vox Meduza Bend. Mladi glazbenici dolaze iz svih dijelova Bosne i Hercegovine.

"Trenutno mi je cilj diplomirati na Muzičkoj akademiji, završiti svoju prvu autorsku pjesmu, 'Funk Sevdah Projekat' i, nadam se, u skorijoj budućnosti predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu", kaže Sheyla za Klix.ba.

'Funk Sevdah Projekat', prvi projekt Vox Meduze, trenutno priprema 12 sevdalinki, a premijera prvog spota biti će krajem 2015. godine. 

>> Pogledajte kako je dvogodišnja djevojčica 'skinula' Adele!

>> Adele optužili da je ukrala pjesmu kurdskog pjevača

Komentara 2

Avatar think pink
think pink
22:51 10.12.2015.

malo je besmisleno pokušavati pjevati kao netko drugi... jer to je uvijek samo kopija. bolja ili lošija, ali samo kopija. zašto bi itko slušao nekoga kako nastoji oponašati adele, kad može slušati pravu adele???

BA
bandido
17:16 10.12.2015.

Well, skoro ko original, bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije