Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova sezona na jesen

Posljednju epizodu Sulejmana pratilo čak 660.000 ljudi

Bali -beg i Sulejman, portal
PR fotografija
05.04.2013.
u 13:16

Nema mjesta panici jer se Sulejman Veličanstveni vraća na male ekrane ove jeseni, kada će biti prikazane i nove epizode četvrte sezone za koju u ovom trenutku teku pretprodukcijske pripreme

Posljednja, dvosatna epizoda „Sulejmana Veličanstvenog“ bila je najgledaniji program dana na svim nacionalnim televizijama. Povratak omiljenog lika Bali-bega na sultanov dvor zaintrigirao je više od 660 tisuća gledatelja.

Vrhunac ove dvosatne finalne epizode bio je upravo tijekom najzanimljivije scene kada se Bali-beg susreo sa Sulejmanom kako bi mu najavio da Mlečani planiraju atentat na njega. Upravo je tu scenu pratilo više od 750 tisuća gledatelja. 

No, nema mjesta panici jer se Sulejman Veličanstveni vraća na male ekrane ove jeseni, kada će biti prikazane i nove epizode četvrte sezone za koju u ovom trenutku teku pretprodukcijske pripreme, a u kojima ćemo doznati kako će se Bali-beg prilagoditi dvorskim smicalicama koje kuju tri sultanije – Hurem, Hatidže i Šahuban!

>>Zbog suza gledateljica večeras se vraća Bali-beg, zgodniji nego ikad

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije