Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj sapunice

Posljednju epizodu "1001 noći" gledalo čak 900 tisuća Hrvata

'seherezada_dvoje_vpp'
''
05.03.2011.
u 12:25

U posljednjoj epizodi Onur s djecom spriječi vjenčanje Šeherezade za kolegu arhitekta, a Kerem spriječi Benu da otputuje u London i u zrakoplovnoj luci izjavi joj ljubav

U petak navečer prikazana je posljednja epizoda sapunice koja je doslovce zaludjela Hrvatsku – “1001 noć”. Nastavak u kojem Onur s djecom zaustavlja vjenčanje Šeherezade i Engina gledalo je čak 900 tisuća Hrvata tj. 21 posto ukupne populacije.

A u posljednjem nastavku osim Šeherezadina konačnog zagrljaja s Onurom 900 tisuća Hrvata pogledalo je i kako je Kerem u zrakoplovnoj luci izjavio ljubav Benu i zajedno s njom otputovao iako su se nekoliko trenutaka prije ipak razveli. Šeherezadin punac Burhan je prodao tvornicu i otišao na odmor sa suprugom Nadidom, a sve svoje nasljedstvo prepisao je na unuke. Sina Ali Kemala koji je izišao iz zatvora Burhan je potjerao iz obiteljske kuće u maleni stan i prisilio ga da konačno prihvati ‘pravi posao’, a brata njegove žene Fusun, Ganija, koji je također bio u zatvoru na služenje vojnog roka. Iako je velik broj ljudi gledao posljednji nastavak serije, rekord i dalje drži epizoda emitirana u prosincu koju je vidjelo 930 tisuća Hrvata.

Ključne riječi

Komentara 32

TO
tomaivan
13:26 05.03.2011.

a koliko će tisuča hrvata gledati kraj sapunice jaca ?

OB
-obrisani-
14:05 05.03.2011.

900 000,ako je to točno onda to sve govori o svijesti poreznih obveznika i kao tkvi ne zasluzuju bolje lopove na vlasti od ovih gubiti vrijeme na istocnjacka prekenjavanja,taj luksuz si mogu priustiti nesretnici koji ne zive zivot vec gledajuu kako drugi zive sve je to recept i scenarij

FU
funta82
13:24 05.03.2011.

kakav odlazak u London...pa ona je letila mami svojoj u Ameriku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije