Naslovnica Showbiz Zvijezde

Posljednji ispraćaj srpske folk zvijezde Ksenije Pajčin

Svoju tugu nisu mogli skriti mnogobrojni prijatelji i kolege među kojima su najzvučnija imena bila ona Nede Ukraden, Indire Radić, Goce Trzan i Ane Nikolić.
20. ožujka 2010. u 21:11 5 komentara 22 prikaza
pajcin
Foto: Press

U ranim poslijepodnevnim satima na Beogradskom Novom groblju pokopana je Ksenija Pajčin, a posljednjem ispraćaju srpske zvijezde prisustvovale su uz rodbinu i prijatelje i mnoge poznate osobe tamošnje glazbene scene.

Ispraćena uz Ravelov Bolero

Pajčin koja je pokopana u bijelom lijesu ispraćena je uz Bolero Mauricea Ravela. Svoju tugu nisu mogli skriti mnogobrojni prijatelji i kolege među kojima su najzvučnija imena bila ona Nede Ukraden, Indire Radić, Goce Trzan i Ane Nikolić.

Tragičan kraj

Podsjetimo, prošloga je kako je policija u međuvremenu nedvojbenu utvrdila ubio njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda. Pretpostavlja se kako je došlo do svađe nakon koje je Kapisoda pištoljem usmrtio najprije svoju djevojka a zatim i sebi presudio.

Ksenija Pajčin za života je slovila kao jedna od najatraktivnijih pjevačica srpske estrade.

Filip Kapisoda pokopan je jučer na cetinjskom gradskom groblju bez prisustva osoba iz javnog života.

POSLOVNA RJEŠENJA
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

  • mišek:

    Ako već pišete onda pišite istinu. Nije ni tačno da na sahrani Kapisode nije bilo poznatih imena iz javnog života

  • VanGoghh:

    ivaness, u najmanju ruku nisi trebao nista da komentarises. u pitanju su dva ljudska zivota, tragicno oduzeta, bilo bi lijepo da pokazes tugu i saucesce, ako nikako drugacije onda da jednostavno nista ne napises. Bilo bi pristojno i humano. Meni ... prikaži još! je zao njih dvoga i iskreno saucesce njihovim porodicama.

  • mišek:

    Ksenija Pajčin nikada nije bila folk pevačica. Prema tome ne pišite gluposti gospodo!