Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužan kraj

Posljednji ispraćaj srpske folk zvijezde Ksenije Pajčin

pajcin
Press
20.03.2010.
u 21:11

Svoju tugu nisu mogli skriti mnogobrojni prijatelji i kolege među kojima su najzvučnija imena bila ona Nede Ukraden, Indire Radić, Goce Trzan i Ane Nikolić.

U ranim poslijepodnevnim satima na Beogradskom Novom groblju pokopana je Ksenija Pajčin, a posljednjem ispraćaju srpske zvijezde prisustvovale su uz rodbinu i prijatelje i mnoge poznate osobe tamošnje glazbene scene.

Ispraćena uz Ravelov Bolero

Pajčin koja je pokopana u bijelom lijesu ispraćena je uz Bolero Mauricea Ravela. Svoju tugu nisu mogli skriti mnogobrojni prijatelji i kolege među kojima su najzvučnija imena bila ona Nede Ukraden, Indire Radić, Goce Trzan i Ane Nikolić.

Tragičan kraj

Podsjetimo, prošloga je kako je policija u međuvremenu nedvojbenu utvrdila ubio njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda. Pretpostavlja se kako je došlo do svađe nakon koje je Kapisoda pištoljem usmrtio najprije svoju djevojka a zatim i sebi presudio.

Ksenija Pajčin za života je slovila kao jedna od najatraktivnijih pjevačica srpske estrade.

Filip Kapisoda pokopan je jučer na cetinjskom gradskom groblju bez prisustva osoba iz javnog života.

Komentara 5

MI
mišek
15:22 21.03.2010.

Ako već pišete onda pišite istinu. Nije ni tačno da na sahrani Kapisode nije bilo poznatih imena iz javnog života

VA
VanGoghh
21:14 22.03.2010.

ivaness, u najmanju ruku nisi trebao nista da komentarises. u pitanju su dva ljudska zivota, tragicno oduzeta, bilo bi lijepo da pokazes tugu i saucesce, ako nikako drugacije onda da jednostavno nista ne napises. Bilo bi pristojno i humano. Meni je zao njih dvoga i iskreno saucesce njihovim porodicama.

MI
mišek
15:20 21.03.2010.

Ksenija Pajčin nikada nije bila folk pevačica. Prema tome ne pišite gluposti gospodo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije