Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razodjevena u kliku

Posljednje tjedne na tronu Lana Obad provest će u badiću

Lana Obad
Foto: Miss Universe.com
1/15
30.10.2010.
u 09:00

O tome kakav imidž ima te kako se predstavlja u javnosti morat će se brinuti druge djevojke koje se ovih dana bore za finale novog izbora za Miss Universe Hrvatske..

Ljudsko oko koje se nije naviklo na ove ljepote neka stavi sunčane naočale prije nego što otvori sljedeći broj magazina Klik. Naime, u njemu je na nekoliko stranica seksi Lana Obad, još aktualna Miss Universe Hrvatske.

Posljednje mjesece na tronu najljepše hrvatske djevojke odlučila je provesti s jako malo odjeće na sebi, jer to joj sad više ne može štetiti! O tome kakav imidž ima te kako se predstavlja u javnosti morat će se brinuti druge djevojke koje se ovih dana bore za finale novog izbora za Miss Universe Hrvatske.

Prošlog tjedna u završnu večer izbora, koji će se održati krajem veljače 2011., plasirale su se četiri Slavonke – Sara Stjepanek, Ivana Fogadić, Iva Špoljarić i Maja Vrban. Njima i drugim ljepojkama ovog vikenda će se pridružiti misice i pratilje iz Zagreba, Istre i Kvarnera.

Umjesto na organiziranim manifestacijama, djevojke će biti izabrane na kastinzima i nakon toga započeti pripreme za finale.

Komentara 7

DR
dreamteam
10:09 30.10.2010.

Tako to ide, najprije malo odjece pa onda sve manje i na kraju bez nje.

Avatar blackula9
blackula9
10:28 30.10.2010.

oku ugodno, nema greške:)

Avatar cro1com
cro1com
06:06 31.10.2010.

Prava, nasa seosko celjade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije