Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne lomite mi bagrenje'

Posjekli dva stabla koje je Balašević zasadio za Oliveru!

Balaševićeva stabla
Foto: Facebook
1/2
26.07.2015.
u 13:59

"I shvatit će oni kad tad da ne znaju što je hlad..."

Drveće koje je jedan od najpoznatijih pjevača i kantautora iz regije, Đorđe Balašević, posadio za svoju voljenu Oliveru, posjekli su zaposlenici službe Gradskih zelenila.

Ogorčena zbog toga, pjevačeva kćer Jelena Balašević (Beba) 'očitala im je bukvicu' na svom Facebook profilu.

"U Novom Sadu su upravo posjekli dva drveta koja je u ulici Ise Bajića moj tata posadio kao poklon mojoj mami. Naravno, na predviđenom mjestu za tako nešto. Tu smo uvijek sjedili kao obitelj...", tim je riječima započela svoju objavu na svom profilu pjevačeva kćer. 

"...Tisuće tatinih obožavatelja dolazi tijekom godine do naše kuće i obiđu još nekoliko lokacija u gradu koja se povezuju s njima. Za ova dva stabla znali su tatini obožavatelji i samim time znaju da " tko nije razumieo drvo pa ga tek onda posadio, nije ništa napravio...".

Jelena Balašević napisala je i da su na tim stablima bile ugravirane pločice koje su postavljali svake godine za neki poseban datum..I one su nestajale brzo, uzimali su ih obožavatelji za uspomenu...A ova stabla nestala su sada zauvijek, napisala je Jelena uz opasku da je "lakše rušiti nego graditi i sjeći nego saditi... "I shvatit će oni kad tad da ne znaju što je hlad..."

 

Komentara 10

Avatar bok
bok
18:49 26.07.2015.

Kakve Regije? Pa napsite Vojvodine. Regija je nedefiniran pojam

Avatar kordunash
kordunash
18:13 26.07.2015.

šerbedžijin frend..ista priča..jedan bi da bude gazda vojvodine a drugi istre

DU
Deleted user
01:23 27.07.2015.

Hej VL! Nema više regije! Probudite se i prihvatite surovu stvarnost. Hrvatska regija je sada EU. Sorry Topčiderci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije