Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U iskrenom intervjuu

Posh otkrila zašto se nikada ne smije

Victoria Beckham
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
1/4
09.01.2015.
u 09:50

Uspješna dizajnerica Victoria Beckham u videointervjuu za Vogue otkrila je zašto se nikada ne smije, koja je njezina tajna vještina i kako izgleda njezin savršeni spoj

Bivša spajsica i uspješna modna dizajnerica Victoria Beckham u svom novootvorenom dizajnerskom dućanu ugostila je novinara Voguea kojem je u simpatičnom petominutnom intervjuu odgovorila na 73 pitanja i pri tome otkrila mnogo toga što zasigurno niste znali o njoj.

Ako ste mislili da je supruga bivšeg nogometaša Davida Beckhama previše ozbiljna i suzdržana osoba, ovaj video će vas zasigurno razuvjeriti.

Osim pitanja o modi, lijepa Victoria odgovarala je i na pitanja o obitelji, ali i svojim ritualima. Novinaru je odgovorila na pitanje zašto se nikada ne smije i otkrila misterij svog osmijeha.

– Smijem se, ali iznutra jer osjećam odgovornost prema modnoj industriji – odgovorila je Posh.

Osim toga otkrila je i  koja je njezina tajna vještina te kako zamišlja svoj idealan spoj. 

Sve što niste znali o Vicky, otkrijte u ovom ekspresnom intervjuu.

>>Victoria Beckham proglašena najuspješnijom poduzetnicom Britanije

>>Ima sve, no obitelj mu je i dalje najvažnija

Komentara 2

VA
valdop
14:29 09.01.2015.

pet minuta, 73 pitanja isto toliko odgovora, neko nekog baje

Avatar think pink
think pink
16:47 09.01.2015.

"Smijem se, ali iznutra jer osjećam odgovornost prema modnoj industriji" - to je valjda najgluplje što se može izreći o tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije