Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUT U DUBAI

Poput Pamele Anderson: Klara iz Gospodina Savršenog izgleda kao zvijezda Baywatcha

Foto: RTL
1/3
21.02.2019.
u 17:26

Klara je pozirala na popularnoj plaži Jumeirah, iza koje se vidi čuveni hotel Burj Al Arab. Dodala je i kako je fotografija nastala lani.

Klara Perko, jedna natjecateljica prve sezne showa Gospodin Savršeni, na svom je Instagram profilu objavila fotografiju s putovanja u Dubai, na kojoj izgleda poput Pamele Anderson u Baywatchu. 

Klara je pozirala na popularnoj plaži Jumeirah, iza koje se vidi čuveni hotel Burj Al Arab. Dodala je i kako je fotografija nastala lani.

Zgodna Klara vrlo je brzo dobila 3000 lajkova, a među onima kojima se svidjela fotografija je i Alena Nezirević Anezi, njena kolegica iz RTL-ovog showa Gospodin Savršeni. Klara i Anezi nastavile su se družiti i nakon showa, a zajedno su u Njemačkoj i proslavile novu godinu.

Pogledajte video: Kandidati 10. Sezone swhowa ‘Ljubav je na selu’

 

Ključne riječi

Komentara 2

GR
gragakarlovac
18:29 21.02.2019.

lijepo je sto se ide u kulturni turizam. za 20 godina imat cemo igrace za kriket reprezentaciju...za 10, kosarkaski playmakeri - stara Hrvatska rijec ;D

DU
Deleted user
18:57 21.02.2019.

Ni kopija od Pamele, ok danasnja baka Pamela je za usporedbu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije