Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAKE

Popularni reper na udaru javnosti zbog ljubljenja s maloljetnom obožavateljicom

Drake
Foto: REUTERS
1/2
07.01.2019.
u 13:55

– Zašto tako izgledaš sa 17 godina? Mogu ići u zatvor zbog toga – kazao je Drake, a tada nastavio hvaliti njen izgled i obline. – Sviđa mi se kad se tvoje grudi dodiruju o mene. Hvala ti – kazao je reper.

Popularni reper Drake došao je na udar američke javnosti nakon što je u javnost isplivao video s njegova koncerta prije osam godina na kojem reper izmjenjuje nježnosti s obožavateljicom koja je tada bila maloljetna. 

Video je snimljen na koncertu u Denveru, glavnom gradu savezne države Colorado, u kojoj je legalna granica za dobrovoljno stupanje u seksualne odnose 17 godina. No, fanovi i mediji svejedno su napali Drakea. Tada 23-godišnji reper djevojku je prvo poljubio, a tek je onda pitao koliko ima godina. Kada mu je rekla da ima 17, Drake se šokirao i rekao:

– Zašto tako izgledaš sa 17 godina? Mogu ići u zatvor zbog toga – kazao je Drake, a tada nastavio hvaliti njen izgled i obline.  – Sviđa mi se kad se tvoje grudi dodiruju o mene. Hvala ti – kazao je reper.

Video star osam godina izazvao je lavinu loših komentara fanova na društvenim mrežama, a počelo se pisati i o njegovu prijateljstvu s 14-godišnjom glumicom Millie Bobby Brown, zvijezdom serije "Stranger Things". 

– On je divan prijatelj i moj uzor. Pomaže mi oko odnosa s dečkima – kazala je Millie američkim medijima. 

Pogledajte video: Celebrity baby boom: Pogledajte koga je sve razveselila prinova u 2018. godini

Ključne riječi

Komentara 1

PR
PrimoracRi
15:08 07.01.2019.

za istambulsku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije