Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert za pamćenje

Popularni Jole užario zagrebački klub Roko

Jole
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
1/3
31.05.2014.
u 13:21

Odlično raspoložena publika i vrhunski zabavljač Jole bili su dobitna kombinacija za vrhunsku zabavu koja se produžila do kasnih jutarnjih sati.

Zagrebački Club Roko sinoć je 'gorio' od užarene atmosfere jer je ondje svoj koncert u sklopu Hercegovačke noći održao veliki zabavljač hrvatske estrade, popularni Jole.

Odlično raspoložena publika i vrhunski zabavljač Jole bili su dobitna kombinacija za vrhunsku zabavu koja se uz hitove ''Bagrem bijeli“, ''Sto godina samoće“, ''Kamatarka“, ''Samac“, ''Nije muško“, ''Odijelo“, ''Nosi mi se bijela boja“, ''Bailando solo“, ''Otvori mi draga“ i najnoviji ''Kada žene tulumare“ produžila do kasnih jutarnjih sati.

Jole je čestitao Clubu Roko na 20 godina njegova postojanja te poželio još puno vrhunske zabave u narednim godinama. Ujedno je podsjetio sve okupljene na pomoć stanovnicima pogođenih nedavnim poplavama i najavio veliki humanitarni koncert Mate Bulića ''Srcem za Slavoniju“ koji će se u Roku održati iduće subote.

Idućeg petka zagrebački klub ugostit će kraljicu domaće glazbene scene, Jelenu Rozgu, a ulaz na koncert je besplatan.

>>Tina Katanić i Jole našli su se u strastvenom zagrljaju

Ključne riječi

Komentara 1

RI
RINMA
13:48 31.05.2014.

Ovaj može užariti atmosferu samo ako polije lokal s benzinom i zapali ga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije