Naslovnica Showbiz Zvijezde

Popularna pjevačica Lorde uzela hrvatsko državljanstvo

– Moja je majka Hrvatica, kao i još 100 tisuća Novozelanđana, a sada sam to formalno i ja jer sam dobila državljanstvo – otkrila je u jednoj radijskoj emisiji Lorde.
09. rujna 2017. u 11:28 63 komentara 12886 prikaza
Lorde
Foto: Reuters (Ilustracija)
Pogledajte galeriju 1/3

Grammyjem nagrađena novozelandska pjevačica Lorde (21) pohvalila se svojim prijateljima kako je odnedavno i hrvatska državljanka. Talentirana Ella Marija Yelich-O’Connor koja djeluje pod umjetničkim imenom Lorde hrvatsko-irskoga je podrijetla – njezin djed po majci stigao je iz Dalmacije na Novi Zeland. Ponosna na svoje podrijetlo, Lorde je podnijela zahtjev za državljanstvo koji je polučio pozitivan ishod.

narukvica Polemike Lana Del Rey kupila narukvicu s pribadačama za Lorde

– Moja je majka Hrvatica, kao i još 100 tisuća Novozelanđana, a sada sam to formalno i ja jer sam dobila državljanstvo – otkrila je u jednoj radijskoj emisiji Lorde. Nedavno se pjevačica fotografirala s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović za vrijeme njezina službenog posjeta Australiji i Novom Zelandu. Možda je i predsjedničin poziv tamošnjim Hrvatima da jačaju veze s domovinom utjecao na odluku slavne pjevačice.

Kolinda Grabar Kitarović u Ličko-senjskoj županiji jedan dan s predsjednicom 'Mnogo nam znači to što nam stisne ruku, nasmije se, slika se s nama' lorde Punđa i krema za akne Lorde pokazala kako to stvarno izgleda Lorde talentirana odmalena Pogledajte kako je Lorde još kao 12-godišnjakinja rasturala na sceni!
Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
  • ilijan1a:

    Dobro nam došla!

  • tolitol:

    Ne znam što će sad srbijanski mediji napraviti jer je prije nekoliko tjedana ta pjevačica u njihovim medijima proglašena Srpkinjom čiji su preci iz "Dalmacije". Sada je pjevačica nesvjesno pokopala još jedan mit naših "komšija" u stvaranju. A to da ... prikaži još! je podrijetlom Hrvatica je za mene tek zanimljiva vijest. Mogla je biti i Kineskinja. Bitno mi je jedino da je vrlo talentirana i da mi se sviđaju njezine pjesme. Puno joj uspjeha želim.

  • Deleted user:

    Jalnuš bojna u pogonu.