Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI ZA SHAKIRU

Pop zvijezda bi mogla završiti u zatvoru zbog utaje poreza!

shakira
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
23.01.2018.
u 13:12

Izvori bliski pjevačici tvrde da će se na sudu braniti činjenicom da je u državi provela manje od 183 dana godišnje zbog čega prema zakonu ne treba plaćati porez na zaradu iz ostatka svijeta.

Kolumbijska pop zvijezda Shakira mogla bi dobiti zatvorsku kaznu, nakon što su je u Španjolskoj optužili za neplaćanje poreza od 2011. do 2014. godine. Shakira je tijekom te tri godina živjela u Španjolskoj, a kako pišu španjolski mediji, trebala je plaćati porez za sve svoje prihode u cijelom svijetu, a ne samo u Španjolskoj.

Tužiteljstvo sada treba odlučiti je li Porezna uprava u pravu, te hoće li stoga protiv Shakire podignuti optužnicu.  Izvori bliski pjevačici tvrde da će se na sudu braniti činjenicom da je u državi provela manje od 183 dana godišnje zbog čega prema zakonu ne treba plaćati porez na zaradu iz ostatka svijeta.

- Uvijek se pridržavala svih zakona i ispunjavala svoje dužnosti kao državljanke Španjolske. Ovo je samo kriva procjena, a ne pokušaj prijevare vlasti - rekli su Shakirini prijatelji za Daily Mail. Budući da se radi o utaji preko 250 milijuna kuna moguće je da Shakira 'plati' svoju slučajnu grešku zatvorskom kaznom.

Podsjetimo, Shakira je od 2011. u vezi s nogometašem Barcelone Geraldom Piqueom, s kojim ima sinove Milana (5) i Sashu (4).

shakira
1/11
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cokolinda
Cokolinda
14:48 23.01.2018.

ova sad pocela ko i nas luka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije