Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET LETI CIRKUS

Ponovno okupljanje 'Montyja Pythona'!

Almost the Truth
IFC
02.10.2009.
u 12:15

Povodom premijere dokumentarnog filma o njihovoj karijeri, u New Yorku će se za dva tjedna okupiti svih šest članova legendarne britanske komičarske grupe. Da, da, dobro ste pročitali, svih šest.

Prema najavama, novi šestosatni dokumentarac o "Letećem cirkusu Montyja Pythona" publici će 15. listopada u Ziegfeld Theatru na Manhattanu predstaviti John Cleese, Terry Gilliam, Terry Jones, Michael Palin, Eric Idle i Graham Chapman. Posebno je napomenuto da će to biti prvi put od 1983. i filma "Smisao života" da će sva šestorica biti na okupu pred publikom, i da Chapmana u sudjelovanju neće omesti ni sitna činjenica da je već 20 godina mrtav.

Dokumentarni film "Monty Python: Almost the Truth (the lawyers' cut)", "Monty Python: zamalo istina (odvjetnička verzija)" prikazuje njihovu zajedničku karijeru od početka do kraja, i bit će emitiran u nastavcima na na TV mreži IFC (od 18. listopada) i objavljen na dvd-u. U Ziegfeldu bit će prikazana skraćena verzija, nakon koje će sva šestorica (?!) odgovarati na pitanja iz publike.

 

Predviđeno je još jedno njihovo okupljanje, ali s ove strane Atlantika. Svi bi trebali 23. listopada u londonskom Royal Albert Hallu prisustvovati europskoj premijeri Idleova mjuzikla "Not The Messiah (He's A Very Naughty Boy)", napravljenog po motivima "Života Brianova".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije