Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLININ DEBI

Ponosni tata Neno Belan objavio selfie s nasljednicom

Neno Belan
Foto: Facebook
1/5
11.01.2017.
u 14:54

Belan je s kćerkom u šibenskom HNK nazočio praizvedbi predstave "Gaćice" za koju je Nikolina pisala glazbu

Neno Belan se još jednom pohvalio na društvenim mrežama kako je najvažnija žena u njegovom životu kći Nikolina (25). Ponosni tata je s Nikolinom u šibenskom HNK nazočio praizvedbi predstave "Gaćice" redateljice Nine Kleflin, za koju je glazbu birala upravo njegova nasljednica. Riječ je o predstavi koju je u Americi adaptirao poznati komičar Steve Martin.

Studirala u Ljubljani

Nikolina je u Ljubljani završila audio inženjering. a osim zvukom bavi se i pjevanjem.

- Možda uskoro snimimo i duet. Nikolina ima odličan glas, no puno je tvrdoglavija od mene, rekao nam je Neno u jednom intervjuu.

>>Neno Belan sve je češće u javnosti u društvu tajanstvene Melite

Komentara 1

BA
barlo
03:25 12.01.2017.

vi svi novinari ste kompletno nesposobni. ženska nije pisala glazbu za predstavu nego je radila odabir glazbe. jel vi možete provest više od 2 minute kad istražujete nešto za članak od 3 rečenice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije