Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO KRUŠLIN

Ponosan sam što moja djeca slijede svoju zvijezdu

Željko Krušlin Kruška s djecom
Foto: Josip Regović
1/2
19.05.2017.
u 08:00

Kći Edita pleše, a sin Filip košarkaš je i olimpijac

U svemu što postigneš najvažnija su djeca. Ona su nešto što u tom životnom besmislu ima smisla. Nakon tebe ostaje netko tko će proširiti tvoju misao, gene. Strahovito sam ponosan na njih, bio bih ponosan i da nisu ostvarili takve uspjehe jer za mene količina ljubavi nije ekvivalent njihovim društvenim uspjesima – ispričao je Željko Krušlin Kruška, uspješni glazbenik i otac uspješne djece koja bi svojim postignućima jednog dana mogla zasjeniti i sve što je frontmen skupine Latino ostvario u 25 godina dugoj karijeri.

– Mogu samo biti zahvalan Bogu što su takvi jer nije uvijek bilo ružičasto. Bilo je trenutaka u Filipovoj karijeri u kojima bi samo luđak poput njega i mene mogao vjerovati da će se to dalje dobro odvijati. Bilo je takvih ozljeda da je bio na rubu odustajanja od sporta. I ponosan sam na njega što je sve to prebrodio. Uza sve nedaće koje je imao, postao je olimpijac, hrvatski košarkaški reprezentativac, a to je nemjerljivo. Strahovito je jak, psihički. I Edita. Ponekad imam dojam da ona samo spava i uči te ima malo vremena za izvanškolske aktivnosti. No toliko je odgovorna, predana svom cilju – izobrazbi. Ponosan sam što slijede svoju zvijezdu.

Njegov 27-godišnji sin Filip, kojeg je dobio u prvom braku, trenutačno igra za KK Cedevitu, a 17-godišnja kći Edita iz braka sa sadašnjom suprugom, novinarkom Ivanom Radaljac Krušlin, već se osam godina profesionalno bavi plesom, a nastupila je i u spotu za najnoviju pjesmu grupe Latino “Čuvaj me”, sentiš koji mnogi već uspoređuju s njegovim hitom “Divno je biti nekome nešto”.

– Supruga je osmislila cijeli projekt, a s obzirom na to da se Edita plesom bavi od osme godine, svojim je radom zaslužila taj nepotizam. Ona je osmislila i koreografiju za plesnu točku. Jako je zrela i obje su joj noge na zemlji. Znam da je ovo u njezinoj glavi neće lansirati u neslućene visine – kaže pjevač. Iako je Editi, za razliku od oca i brata, ovo prvi put pred kamerama, odlično se snašla.

– Perfekcionistica sam i trudila sam se da sve bude kako sam zamislila – kaže srednjoškolka.

Za razliku od nje, Filip, koji je lani predstavljao Hrvatsku na OI u Riju, potpuno je usredotočen na košarku, ali našao je vremena i za fakultet. Na Vernu upravo završava preddiplomski studij ekonomije poduzetništva i planira vjenčanje s rukometašicom Ivom Milanović Litre.

– Zaručili smo se nakon deset godina veze. Planiramo ležerno vjenčanje jer nismo tipovi za velike svadbe – otkriva sportaš.

 

Komentara 2

MG
mato.greganic
08:15 19.05.2017.

Hvala bogu da ne pjevaju kao ti pjesmice..pametna djeca.

MR
MrkiMedo
10:33 19.05.2017.

Pjesmice ili ne, to je stvar ukusa. Cuo sam ga jednom ljeti u jednom kaficu. Izmedju pjesama su se preko razglasa orili njegovi prostacki komentari i vulgarnosti. Jedna za drugom. Steta! Meni se smucilo i otisao sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije