Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SAD SAM SAZNAO'

Ponajbolji borac svijeta Stipe Miočić poželio brz oporavak rođaku Mirku

Stipe i Mirko Miočić
Facebook
09.03.2016.
u 14:38

Veza između dvojice rođaka ojačala je kad se Stipe pojavio u Hrvatskoj u ljeto 2014. godine.

Majstor za kvizove Mirko Miočić već neko vrijeme ima problema s dijabetesom i morao je potražiti pomoć u zadarskoj bolnici, zbog čega više ne može sudjelovati u popularnom kvizu "Potjera" kao lovac. Čim je za to čuo njegov rođak Stipe Miočić, uslijedila je podrška.

- Sad sam saznao da nisi dobro. Želim ti brz oporavak - napisao je na svom Facebook profilu prvi izazivač za titulu UFC prvaka u teškoj kategoriji.

Veza između dvojice rođaka ojačala je kad se Stipe pojavio u Hrvatskoj u ljeto 2014. godine. Ljetovao je u Rtini kod Zadra i u više navrata izjavljivao koliko se osjećao ugodno te da se misli jednog dana vratiti i živjeti u tom mjestu iz kojeg mu potječe obitelj. Mirko je pak kazao da ga je Stipe ugodno iznenadio kao osoba i da su razmijenili cijeli niz tema.

S obzirom na situaciju u kojoj se ne zna koliko će Mirko Miočić izbivati, HRT mora potražiti novog lovca za emisiju. Posljednju sa "starom" postavom prikazali su 8. ožujka.

Zasad se nagađa da će se Morani Zibar i Deanu Kotigi pridružiti Krešimir Sučević-Međeral doktor lingvistike i hungarologije, a hrvatskim ljubiteljima kvizova dobro je poznat po brojnim nastupima u domaćim kvizovima kao što su "Diplomac", "Izazov", "Tko želi biti milijunaš" i "1 protiv 100", no široj javnosti najpoznatiji je kao suvoditelj kviza "Tog se nitko nije sjetio", koji se dvije sezone prikazivao na RTL-u.

>> Mirko Miočić napustio Potjeru, mijenjat će ga Sučević-Međeral?

 

I just learnt that you are not well. I want to wish you a speedy recover. Get well soon.

Posted by Stipe Miocic on Wednesday, March 9, 2016

Komentara 2

MA
Markoc
15:38 09.03.2016.

Sretno i jednom i drugom Miočiću.

KO
kotoranin
09:21 10.03.2016.

respekt i za jednog i drugog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije