Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godina uspona i padova

'Pomirila sam se s time da nikada neću biti mama'

kylie minogue
Foto: Instagram
1/5
17.03.2014.
u 11:53

Poznata australska zvijezda priznala je da se u 45. godini života pomirila s činjenicom da nikada neće imati djecu

Prošla je godina bila puna uspona i padova za Kylie Minogue. Nakon što se krajem prošlog ljeta razišla od španjolskog manekena Andresa Velencosa, promijenila je menadžera, izgubila asistenticu koja je s njom provela desetljeće i postala je jedna od članica žirija britanskog The Voicea.

Sada je poznata australska zvijezda priznala da se pomirila s činjenicom da nikad neće imati djecu.

– Ne znam koliko puta moram ponoviti, ako se dogodi, dogodit će se. No, dio mene sada je pomiren s činjenicom da mi to jednostavno nije suđeno – kaže 44-godišnja Kylie.

– Ne možete imati sve. Radije bih se fokusirala na ono što imam umjesto onog što nemam – objašnjava Kylie.

Kaže da joj je prekid petogodišnje veze s Andresom teško pao, no to je bilo nešto što se jednostavno moralo dogoditi, iako je jedno vrijeme vjerovala da su stvoreni jedno za drugo.

>>Kylie Minogue: Miley Cyrus je žrtveno janje!

Komentara 11

FA
fakin2012
15:34 17.03.2014.

o kako je bilo prekrasno kada sam 1987 godine slušao njen prvi hit "I should be so lucky" - lucky lucky lucky, I should be so lucky...

OB
Objektivno...
14:29 17.03.2014.

Kili, dođi ti do mene da te ja "killing softli" paš vidit kako ti pupa raste A za 9 mjeseci će ti sestre oko tebe vikati:puš,puš,puš... I eto ti našeg sinčića Kako ćemo mu dati ime?

ĆA
ćaćaća
17:59 17.03.2014.

i ja.. da je nikad neću...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije