Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bal vampira

Polanski na pozornicu stigao u kovčegu

roman polanski
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/9
18.03.2014.
u 20:29

Roman Polanski režirat će ponovno svoj slavni uradak "Bal vampira" iz 1967. godine, no ovoga puta u formi mjuzikla

Roman Polanski režirat će ponovno svoj slavni uradak "Bal vampira" iz 1967. godine, no ovoga puta u formi mjuzikla. Na predstavljanju u Parizu, slavni redatelj na pozornicu je stigao - u kovčegu.

Predstava, koja je prvi put kao mjuzikl postavljena 1997. godine u Beču, na pozornicu Theatrea Mogadora u Parizu s prikazivanjem kreće u listopadu.

Priča iz filma prati mladog profesora i njegovog asistenta koji se ubacuje na bal vampira. U filmskoj ekipi glumili su Polanski i njegova tadašnja supruga Sharon Tate, koju je 1969. trudnu ubio poznati monstrum Charles Manson.

>>Roman Polanski izjavio da je ravnopravnost spolova idiotizam

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije