Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun: Nakon što ju je Lambaša prozvala na Facebooku, Vlatka uzvratila upozorenjem

Pokos: Dolores, pazi se! Zatvor bi se mogao dogoditi tebi...

pokos
Pixsell
17.11.2009.
u 18:00

Oni nisu vrijedni da na njih trošim dane jedinog života, no ako gospodična Lambaša nastavi s prozivkama na moj račun, može očekivati tužbu za klevetu - rekla je voditeljica Vlatka Pokos.

Oni nisu vrijedni da na njih trošim dane jedinog života, no ako gospodična Lambaša nastavi s prozivkama na moj račun, može očekivati tužbu za klevetu - rekla je voditeljica Vlatka Pokos (39), koja je i ovog tjedna glavni akter domaće trač-scene. Ovog puta u vatreni obruč uvukla ju je Dolores Lambaša (28), nova djevojka Josipa Radeljaka Dikana. Po zvanju glumica, no po zanatu “prosvjetiteljica naroda”, 29-godišnja Lambaša voditeljicu je prozvala na svom profilu na Facebooku te je pritom i sama optužila za zlostavljanje Radeljakove kćeri Lane.

Optužbe s Facebooka

“Draga teta Vlatka, Josipu je previše lijepo da bi Vama slao poruke. Poruke s Josipova telefona šaljem Vam ja, moleći Vas da konačno prekinete s rutiniranom navikom zarađivanja preko ove obitelji. Iako ste do sada bili uspješni u istome, više Vam to neće polaziti za rukom, uvjeravam vas... Eventualno Vam mogu pomoći oko odabira psihijatra koji će Vam uz pravilan odabir lijekova sugerirati kako navečer leći i ujutro se probuditi nakon svih zlostavljanja koje ste, iz vlastite nesigurnosti i potrebe za manipulacijom, počinili nad Lanom Radeljak. Još jednom, od srca Vam želim - zatvor”, napisala je Dolores Lambaša.

Vlatka uzvraća udarac

Umjesto komentara, 39-godišnja Vlatka ovaj je status prvo popratila osmijehom pa se onda na njega ipak i osvrnula.

- Vrlo neinteligentno od Dolores. Dala se uvući u jako opasnu igru. Iako iz nje progovara moj bivši suprug, poručit ću joj neka pazi jer bi se ono što želi drugima moglo dogoditi i njoj. Ona ionako ima iskustva s uhićenjima - uzvratila je Pokos. Njezin očaj, kaže, ne izazivaju slova koja Lambaša ispisuje na društvenoj stranici. Smetaju joj prijetnje koje joj “Dikolores” šalju SMS-ovima.

- Prijeti mi da će me vratiti u Sokolovac i da neću imati što jesti. Kao da me on doveo! Nek’ skrbi o svojoj maloj iz Pakova Sela - poručuje revoltirana voditeljica.

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:14 17.11.2009.

što je ,tu je ,ipak je lambašica sexi cura,,vlatkica priznaj da si u sutonu dana

FI
Fieldhockey
12:49 18.11.2009.

Zanimljivo, javila se i Mia Begović. Ona je sada protiv Pokos, a ova ju je pomirila s Radeljakom kako bi mogla viđati nećakinju. Javila se Mia Begović, čija maloljetna kći samo što ne puni stranice pornografskih portala! Sjedi, jedan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije