Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi trend

Pokazala koliko je mala: Mogu stati u hladnjak!

Christina Ricci
Foto: Twitter
1/2
14.01.2014.
u 14:10

Glumica je fotografije na kojima se osim u hladnjak pokušava ugurati u perilicu za rublje objavila na Twitteru i pokrenula novi trend – Riccing

Christina Ricci pokazala je koliko je mala nakon što se ugurala u hladnjak. Glumica je fotografije na kojima se osim u hladnjak pokušava ugurati u perilicu za rublje objavila na Twitteru i pokrenula novi trend – Riccing.

– Biti malena ima svojih prednosti. Pogledajte moju novu seriju fotografija "Mogu stati u to!" – napisala je Ricci ispod fotografije u kojoj sjedi u perilici.

Iduća fotografija prikazuje Christinu u hladnjaku, no ona kaže da ipak to nije njezin hladnjak.

– To nije moj hladnjak. Riječ je o onom na poslu. Poslovne spačke – objasnila je glumica.

Nekoliko sati poslije američki voditelji Kelly Ripa i Michael Strahan također su objavili slične fotografije, čime je započet novi fototrend na internetu.

>>Nije li prelijepa mladenka? Glumica se pohvalila vjenčanicom

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
14:43 14.01.2014.

Super, sad kad im se djete zaglavi u perilici za posuđe krivi buju intarnet i "trendovi" !!!

GR
GRGOO
18:37 14.01.2014.

Zanimljivo je kako je u hladnjak tako mala stala u haljini i gaćicama. Čudo jedno, čovjek ne bi rekao da u male stvari možeš ugurati ipak velike stvari. I to bez problema. Stvarno zanimljivo.

DU
Deleted user
20:37 14.01.2014.

Kada se već ne može pohvaliti kolika joj je pamet onda se hvali sa ovim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije