Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazovan dekolte

Pokazala grudnjak i otkrila da izgleda odlično

shakira
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
04.04.2014.
u 16:36

Kolumbijska pjevačica odjenula je prozirnu košulju s vrlo dubokim dekolteom otkrivši crni grudnjak dok je s osmijehom pozirala fotografima

Od trenutka kad se pojavila na crvenom tepihu talent showa The Voicea, Shakira je svojom odvažnom modnom kombinacijom privukla pažnju.

Kolumbijska pjevačica odjenula je prozirnu košulju s vrlo dubokim dekolteom otkrivši crni grudnjak dok je s osmijehom pozirala fotografima i još jednom pokazala kako odlično izgleda.

A ovih dana ima mnogo razloga za osmijeh. Njezin novi, deseti po redu album "Shakira" dospio je na 2. mjesto Billboardove top liste.

>>Shakira: Ni Pique ne može snimati s manekenkama

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stivirej
18:14 04.04.2014.

Jao..uh..joj meni :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije