Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razdor u Sumrak sagi

Pohlepnim zvjezdicama producenti prijete otkazom

pattinson
Pixsell
12.05.2010.
u 16:14

Dio glumačke ekipe iz popularnog filma o vampirima koju predvode Ashley Greene (Alice Cullen) i Kellan Lutz (Emmett Cullen) nije se zadovoljio ponuđenim honorarom, deset puta većim od onog koji su dobili za prvi nastavak.

Prošla su vremena kad je skupina mladih nepoznatih glumaca za uloge u filmu o vampirima tinejdžerima “Sumrak” bezuvjetno pristala na iznose koje su im odredili producenti filmskog studija Summit Entertainment. Naime, dio glumačke ekipe koju predvode Ashley Greene (Alice Cullen) i Kellan Lutz (Emmett Cullen) nije se zadovoljio ponuđenim honorarom, deset puta većim od onog koji su dobili za prvi nastavak, za snimanje “Praskozorja”, posljednjeg dijela planetarno popularne sage koji bi se trebao početi snimati na jesen u Louisiani.

Ashley i Kellan smatraju da su sad dovoljno velike zvijezde da njihov bankovni račun bude podebljan za približan iznos koji će se naći na računima glavnih glumaca Roberta Pattinsona, Kristen Stewart i Taylora Lautnera. No, Summit odbacuje tu ideju te je čak spreman dati otkaze “pohlepnom” dvojcu i potražiti nove glumce ako ne smanje apetite. “Praskozorje” će se snimati u dva dijela, prvi bi se u kinima trebao pojaviti u studenom 2011., a drugi na ljeto 2012. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije