Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva fotka kćeri

Pogodite čija je ovo malena diva!

Christina Aguilera
Foto: Twitter
1/3
19.01.2015.
u 09:01

Pjevačica Christina Aguilera rodila je prije pet mjeseci djevojčicu Summer Rain Rutler, a tek sada je objavila njezinu fotografiju na društvenim mrežama

Pjevačica Christina Aguilera objavila je na svom Twitter profilu prvu fotografiju kćeri. Poznata pjevačica rodila je prije pet mjeseci djevojčicu Summer Rain Rutler, a tek sada je objavila njezinu fotografiju na društvenim mrežama.

– Pazite se...još jedna je spremna osvojiti svijet – napisala je Aguilera pod fotografiju malene Summer Rain, a na kojoj djevojčica leži na trbuhu i na peleni joj piše "malena diva".

Pjevačica i njezin zaručnik Matt Rutler kćer su dobili u kolovozu prošle godine. Aguilera iz prvog braka s Jordanom Bratmanom ima sedmogodišnjeg sina Maxa.

>> Provjerite kako je Christina Aguilera nazvala kćerkicu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije