Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodjela glazbene nagrade

Pogledajte tko je sve stigao na 22. dodjelu Porina!

Porin 2015.
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/25
06.03.2015.
u 22:12

Mnoge javne osobe stigle su u Split kako bi uživale u dosad neviđenom glazbeno scenskom spektaklu u gradu pod Marjanom.

Dosad najveća i organizacijski najzahtjevnija dodjela Porina u splitsku Spaladium Arenu privukla je brojna poznata lica.

Mnoge javne osobe stigle su u Split kako bi uživale u dosad neviđenom glazbeno scenskom spektaklu u gradu pod Marjanom. Među prvima su stigli Davor Gobac i Psihomodo pop,članice grupe Meritas Anita Valo i Meri Jaman, članovi Pavela predvođeni frontmenom Aljošom Šerićem i Pero Galić sa svojom Općom opasnosti.

Dodjelu najuglednije glazbene nagrade nisu propustili ni mentori HTV-ova glazbenog showa 'The Voice-Najljepši glas Hrvatske' Ivan Dečak i Jacques Houdek

Tko još uživa u glazbenom događaju godine pogledajte u galeriji! 

Komentara 2

KU
ku1press
22:32 06.03.2015.

gledajuci jedan dio emisije na HTV dodje ti da zaplaces od jada i zalosti.Ove komunjare i Jugosi su stvarno poebna do kraja ne istrazena vrsta koja ce nadam se u skoroj buducnosti izumrijeti u Hrvatsko.Kakva lustracija,njih treba iz korjena istrjebititi a ostatak poslat u sumadiju svojim korjenima

MA
malena1983
06:37 07.03.2015.

ku1press, kakve veze tvoj komentar ima s dodjelom Porina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije