Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.Konzum Croatia Open

Pogledajte tko je sve bio i tko se s kim družio na gala večeri u Umagu

gala večera
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/9
25.07.2015.
u 14:12

Kako je izgledala večer uz bazene hotela Coral Melia i tko se s kime družio pogledajte u galeriju fotografija koju su snimili fotografi agencije PIXSELL

Tradicionalno je i ove godine u Istraturistovom hotelu Melia Coral u sklopu 26. Konzum Croatia Opena, održana sponzorska gala večera.

U ekskluzivnom ambijentu najboljeg umaškog hotela okupili su se brojni uglednici iz javnog, političkog i gospodarskog života Hrvatske. 

Našli su se ondje Ivan Todorić, Ivan Crnjac, Lino Červar sa suprugom, Franjo Luković, guverner Boris Vujčić, Mladen Pejkovic iz VIP-a, Ivan Mišetić sa suprugom Arianom, Maja Weber iz Croatia Osiguranja, ministar Branko Grčić koji je raspravljao s Jadranom Mimicom. Ministar Jakovina pozirao je u ležernom izdanju, a na večeri je bio i ministar školstva Vedran Mornar.

Pozvana je bila i Heather Mills koja je velika poklonica tenisa i pozorno prati mečeve te se vratila na sutrašnje finale. Kako je izgledala večer uz bazene hotela Coral Melia i tko se s kime družio pogledajte u galeriju fotografija koju su snimili fotografi agencije PIXSELL. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
11:10 26.07.2015.

A zato djelatnici Agrokor-a imaju neopisivo visoka primanja pogotovo djelatnici Tiska i Konzuma ;(

PU
pulizg
18:09 25.07.2015.

čoban do čobana osim červara

BI
binki
09:11 27.07.2015.

Baš me zanima da se Josipovic hvalio slikom sa Noletom sta bi naša vrla i ponosita desnica na to rekla.a sta kažu na svoju partizanku ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije