Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavljen spot

Pogledajte seksepilnu Rozgu u novom spotu 'Kraljica'

jelena rozga
Foto: John Pavlish
1/5
22.06.2015.
u 10:23

Rozga je s ovom pjesmom nastupila sinoć u finalu X Factor Adria, a sa svojim obožavateljima na Facebooku podijelila je link na svoj novi spot.

Svojom novom pjesmom Jelena Rozga svim ženama je uputila snažnu i pravu žensku poruku – Budite kraljice u svom životu svaki dan.

Pjesmu potpisuju dugogodišnji Jelenini suradnici, Tonči i Vjekoslava Huljić i sigurno je da će sve žene ovo ljeto plesati i uživati poput pravih kraljica.

Rozga je s ovom pjesmom nastupila sinoć u finalu X Factora Adria, a sa svojim obožavateljima na Facebooku podijelila je link na svoj novi spot.

U vrućim hlačicama, mrežastim čarapama i štiklama splitska će pjevačica ovim spotom lako zadržati pažnju muških obožavatelja. Pogledajte video!

>>Jelena Rozga u nikad seksepilnijem izdanju najavila novi spot

Ključne riječi

Komentara 6

PO
pozornik66
12:50 22.06.2015.

Žikino kolo

Avatar ErnestOne
ErnestOne
18:23 22.06.2015.

Dajte nam jedan spot bez muzike, tak da je samo gledamo.

Avatar Melankolija
Melankolija
10:31 22.06.2015.

One trube kao da su iz Dragaceva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije