Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Avioni, kamioni, silikoni

Pogledajte premijeru 'Silikona': Djeco, ne pokušavajte ovo kod kuće!

Silikoni
Foto: Marko Vulević/PR foto
1/15
07.07.2016.
u 11:35

Pjesma počinje, sada već uobičajenim, turbo-folk prizvukom uz tekst: "Avioni, kamioni, silikoni, tu me udri, ja to volim". Spot je u samo pola sata skupio više od 3000 pregleda

Severina danas premijerno prikazuje videospot za novi singl "Silikoni" snimljen u suradnji s kontroverznom Sajsi MC. Pjesma počinje, sada već uobičajenim, turbo-folk prizvukom uz tekst: "Avioni, kamioni, silikoni, tu me udri, ja to volim". Spot je u samo pola sata pogledan više od 3000 puta.

– Silikoni su metafora za sve ono što žene rade da bi bile savršene – izjavila je srpska glumica Seka Sablić, koju je u videospotu zapala uloga šefice tvornice ljepotica.

Pjesma je rađena u suradnji sa srpskom repericom Sajsi MC, koja uz Marinu Tucaković potpisuje i tekst. Za glazbu je zadužen Bojan Vasić, a redatelj spota o "tvornici ljepotica" je Petar Pašić.

Uz novi video, Severina je poručila da i oni koji nemaju silikone slobodno pjevaju novu pjesmu.  – Popravit će vam dan i u vama stvoriti osjećaj da ste savršeni. Djeco, ne pokušavajte ovo kod kuće... – rekla je Severina.

Dok obožavatelji komentiraju da je spot originalan i vrhunski, drugi kažu da je sramotan, ali da je reperica Sajsi MC "razvalila".

 

>> Stiže novi provokativni Severinin videospot

Ključne riječi

Komentara 10

NS
Nuclear_Strike
12:19 07.07.2016.

Moje mišljenje o pjesmi, tekstu i izvođaču: Kaze zeko zmiji: -"Izvini sto sam te neki dan zezao što nemaš noge." Na to će zmija: -"Ma nema veze bilo pa prošlo." A na to će zeko: -"Svaka ti čast, EVO RUKA!"

AO
admini_obrišite_si_mami
13:37 07.07.2016.

neću, hvala!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
13:31 07.07.2016.

Nesto me podsjeti me na glazbu onog DJ Krmka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije