Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno na Vecernji.hr

Pogledajte premijerno 'Drugu stranu' Jure Brkljače!

Jure Brkljača
Foto: Toxic Production
1/4
17.02.2016.
u 19:00

Mladić iznimnog glazbenog talenta, Jure Brkljača, svojim singlom prvijencom ‘Druga strana’ u izdanju Hit Recordsa, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Publika je Juru imala prilike upoznati u prošlogodišnjem showu The Voice, gdje mu je mentor bio sjajni Tony Cetinski.

Predstavljajući singl Jure je svojedobno rekao kako je to pjesma napisana u njegovoj ranijoj mladosti, inspirirana vlastitim životom i proživljenim situacijama, iskrena, ali ujedno i dobar pokazatelj vlastitog stvaralačkog melodijskog stila.

Za svoju prvu autorsku pjesmu, koju aranžerski i produkcijski potpisuju Tony Cetinski i Miro Buljan, Jure je snimio i video spot, koji će upravo danas ugledati svjetlo dana.

Spot je snimljen u suradnji sa Toxic Produkcijom u Beogradu, a Jure je o spotu rekao ‘ Imali smo želju da se spot snima filmskom kamerom, te da bude drugačiji  od ostalih spotova. Potrudio sam se biti što spontaniji i u potpunosti se uživiti u samu ulogu.’

Posebnost ovog spota je što se u spotu u nekoliko kadrova pojavljuje znak ‘beskonačnosti’, u smislu beskonačne ljubavi, a Jure i djevojka u spotu koju je utjelovila prekrasna Marijana Dimitrijević, spontano se susreću upravo sa tim znakom beskonačnosti.

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije