Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ključ njegova srca

Pogledajte poklon vrijedan 14 tisuća kuna koji je pjevačica dobila za Valentinovo

Beyonce i Jay Z
Foto: Twitter
14.02.2014.
u 11:00

Narukvica ima simbolično ključanicu i ključ, a narukvice je Tacori izradio u više varijacija i cijene se kreću u rasponu od 690 do 5990 dolara.

Jay Z, 44-godišnji reper razveselio je svoju prekrasnu ženu Beyonce s 2390 dolara ( oko 14 000 kuna) vrijednom zlatnom i srebrnom Tacori Promise narukvicom za Valentinovo.

Pjevačica je ipak dobila svoju narukvicu nešto prije Valentinova jer, kako je rekao stilist pjevačice Ty Hunter za E! News, od nje s eništa ne može sakriti.

Narukvica na sebi ima ključanicu i ključ, a narukvice je Tacori izradio u više varijacija i cijene se kreću u rasponu od 690 do 5990 dolara.

 

>>Paparazzo: Obama ima aferu s Beyonce

 

Komentara 2

Avatar targus
targus
12:17 14.02.2014.

prekrasno je biti žena...cijeli život dobivaš poklone, samo zato jer si žena, ..svi te moraju usrećivati, jer ako nisi sretna,..propast svijeta je,..ako ti se ne poklanja pažnja svake sekunde,..opet nije dobro....svaka Vam čast na takvoj manipulaciji muškim rodom. Bljuje mii se na Valentinovo i na materijalnu ljubav.

AR
Army
13:51 14.02.2014.

ne pokazuje li bas fotografija uz clanak da je doticna sve samo ne prekrasna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije