Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ona spava'

Pogledajte novi spot grupe En Face

En Face
Foto: Screenshot Youtube
1/2
16.02.2016.
u 18:25

Pjesma ''Ona spava'' je već u prvim danima emitiranja ostvarila odličnu rotaciju

Riječka megahit grupa En Face u zadnje vrijeme jako je aktivna. Nakon singla "Ti si ta" s kojim su dospjeli u godišnji HR TOP 40 najemitiranijih pjesama 2015. godine, nedavno su objavili singl "Ona spava", za koji su ovih dana snimili i video spot.

Jedna od glavnih uloga u novom video broju pripala je plesačici Martini Hrlić Rogić, dok se režije prihvatio Damir JevtićEn Face je nastavio suradnju s eminentnim riječkim autorom i producentom Robertom Funčićem kod kojeg su snimili već nekoliko pjesama za novi album. Pjesmu je aranžirao cijeli bend u suradnji s Robertom Funčićem, tekst potpisuje Sandro Bastiančić dok je autor glazbe Miro Vidović.

 

Pjesma ''Ona spava'' je već u prvim danima emitiranja ostvarila odličnu rotaciju i još jednom dokazala da En Face imaju 'ono nešto' što privlači slušatelje i publiku.

Novost je i da je En Face promijenio postavu. S njima odnedavno svira nova basistica, dvadesetšestogodišnja Lidija Strika.

- Iako sam davno pohađala osnovnu glazbenu školu za klavir i violinu, tek posljednje dvije godine aktivno sviram bas gitaru, i ne mogu niti opisati koliko sam sretna i počašćena što sam dobila priliku surađivati s ovim divnim glazbenicima od kojih toliko toga mogu naučiti - poručila je ova majstorica basa.

>> Pogledajte spot grupe En Face za pjesmu 'Ti si ta'

Komentara 1

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
13:51 17.02.2016.

odlicna rotacija hahaha sta sve nece izmisliti za neuspjeh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije