Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl

Pogledajte novi spot grupe 'Begini' – uzdanice Ivana Zaka!

Begini
Foto: Screenshot
1/3
24.02.2014.
u 19:15

Begini, mladi bend u usponu, hrvatskoj su se publici prije nepune dvije godine predstavili pjesmom 'Za sve moje bivše'...

Begini, mladi bend u usponu, hrvatskoj su se publici prije nepune dvije godine predstavili pjesmom 'Za sve moje bivše''. Pjesma koja je vrlo brzo postala veliki hit na koncertima Begina i danas izaziva velike ovacije, a na stranicama Youtubea broji gotovo 2 milijuna pogleda.

Da Begini nisu od izvođača koji bi se zadovoljili instantnom slavom, dokazuju pjesme koje su uslijedile: ''Da si tu'', ''Obriši suze'' (ft. Ivan Zak), ''Dolazi trideseta'' i ''Napala me s leđa''. Upravo reakcije na ove pjesme upućuju na činjenicu da ovaj mladi i inovativni tamburaški bend već ima provjerenu, ali i brojnu publiku koja prati njihov rad.

Spot za singl ''Kad si birala'' sniman u predivnom ambijentu pulskog Doma hrvatskih branitelja, ovog puta donosi ponešto elegantnije izdanje od onih do sada viđenih. Tu sliku upotpunile su djevojke iz plesnog kluba ''Cool Step'' iz Pule, a da bi stilski bile usklađene s dečkima iz Begina, pobrinuo se već poznati stilist Ivan Friščić. Autor glazbe, teksta i aranžmana još jednom je dugogodišnji kolega i prijatelj, glazbenik Ivan Zak.

Ključne riječi

Komentara 2

SE
sestrićna
19:35 24.02.2014.

katastrofa :)))

TR
Trnjanec
20:14 24.02.2014.

Žak, vrati se i spasi nas od Zaka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije