Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRAJERI, PRIPREMITE SE!

Sedmorica veličanstvenih: Pogledajte kino najavu za akcijski spektakl godine

Sedmorica veličanstvenih
Foto: PR
1/6
18.07.2016.
u 15:56

Iako je za mjesec rujan najavljen dolazak novog nastavka serijala o Bridget Jones, muški dio publike nikako neće ostati zakinut za dobar kino provod. Dapače, oni će uživati još više...

Pripremite se na spektakl godine i rezervirajte mjesec rujan za savršen kino provod jer stižu nam Sedmorica veličanstvenih! - majstorskog redatelja Antoinea Fuquea.

Sedmorica Veličanstvenih u domaća kina i IMAX stižu 22. rujna, a ekskluzivno na portalu vecernji.hr donosimo vam najnoviju kino najavu za ovaj siguran filmski hit u kojem je glavnu ulogu ostvarila hollywoodska zvijezda i dvostruki dobitnik nagrade Oscar – Denzel Washington

Uz Denzela Washingtona glavne uloge u filmu ostvarili su Chris Pratt, Ethan Hawke i Peter Sarsgaard, a pridružuju im se i Vincent D'Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo te Martin Sensmeier, te mnogi drugi.

Spektakl Sedmorica veličanstvenih remake je remek-djela „Sedam samuraja“ najvećeg japanskog redatelja Akire Kurosawe koji se danas nalazi na praktički svim listama najboljih i najutjecajnijih filmova u povijesti.

Gradić Rose Creek nalazi se pod smrtonosnom kontrolom industrijalista Bartholomewa Boguea pa očajni građani zatraže pomoć sedmorice odmetnika, lovaca na glave, kockara i unajmljenih revolveraša – Sama Chisloma, Josha Farradaya, Goodnighta Robicheauxa, Jacka Hornea, Billyja Rocka, Vasqueza i Reda Harvesta. Dok pripremaju grad na krvavi obračun za koji znaju da će kad-tad uslijediti, sedmorica plaćenika na kraju se neće boriti isključivo za novac, već i za nešto puno vrednije...

Scenarij su zajedničkim snagama napisali John Lee Hancock (scenarist i redatelj hvaljene sportske drame „Priča o prvaku“ za koji je Sandra Bullock osvojila Oscara) i Nic Pizzolatto (kreator i glavni scenarist trenutačno jedne od najpopularnijih televizijskih serija, „Pravi detektiv“) pa je logično očekivati film koji će, osim što će postati siguran box-office hit, biti i mamac za prave filmoljupce. Iz najnovije kino najave koju vam donosimo jasno je da napetih i eksplozivnih akcijskih scena neće nedostajati.

>> Rihanna u novom filmu Zvjezdanih staza: S one strane

Komentara 1

KT
komen_tar
19:32 18.07.2016.

Prije bih rekao da je remake Brinerovih i Bronsonovih Sedmorice velicanstvenih, koji je remake Kurosawinih Sedam samuraja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije