Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl

Pogledajte najnoviji videospot grupe Vatra za pjesmu 'Kraj'!

Vatra
Foto: Screenshot
1/2
02.06.2015.
u 09:45

"Kraj" je treći singl kojim Vatra najavljuje izlazak novog studijskog albuma.

Žene su apsolutno zaslužne za gotovo svaki segment Vatrinog aktualnog singla - jedna je pisala glazbu i tekst, a druga je okom kamere dala svoju viziju pjesme o kraju, odnosno početku.

Autorica glazbe i teksta po prvi puta je klavijaturistica Vatre Irena Celio-Cega.
Videospot za "Kraj" režirala je Mare Milin, dok je za montažu zaslužna Maida Srabović. Asistent režije je Milan Krkač, šminkala Nikolina Gega.
Ovo nije prva suradnje benda s fotografkinjom koja se već dokazala u režiji videospotova za domaće glazbenike.

U videu se pojavljuju brojna zanimljiva lica; neka poznata, poput dizajnera Roberta Severa i Slobodana Veličkog, modela Zvončice Vučković, kiparice Vlatke Škoro, druga nepoznata javnosti, ali svako s pričom i svako posebno na svoj način, u kojima se očitava sva divota ljudske različitosti. 

Poseban su začin dali plesači tanga, bračni par Sara Grdan i Ivan Terrazas i mažoretkinje iz zagrebačkog Doma za starije osobe Maksimir, a svojom majstorskim okom, redateljica Mare Milin zabilježila je one fragmente ljudskih odnosa koji su kratki kao dah, često neprimjetni, ali život znače, koji plešu na rubu između sna i jave, istovremeno prelijevajući dvije stvarnosti u jednu priču.

"Kraj" je pjesma o početku, onom koji priželjkujemo, o kojem sanjamo i koji budi nadu.

"Kraj" je treći singl kojim Vatra najavljuje izlazak novog studijskog albuma. Odmah po objavi zasjeo je na sam vrh top liste najemitiranijih nacionalnih singlova.

Vatra u spotu koristi Deezer, najveći svjetski streaming servis s više od 35 milijuna pjesma. Na Deezeru se nalazi veći dio Vatrine diskografije, a dostupan je uz posebne pogodnosti putem Hrvatskog Telekoma.

>>Potraga za talentima vratila je rock'n'roll i pop u udarni termin

>>Karlovačko RockOff predstavlja finaliste natjecanja i najavljuje ljetnu turneju s bendom „Vatra“

Ključne riječi

Komentara 1

OK
okus
11:49 02.06.2015.

Spot mi je bolji od glazbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije